August 10, 2012

iftar with girlfriends.

 

WARNING : Pictures everywhere.

 P1000120 sepatotnya, nama dia Hafizah, tapi entah cemana masuk sempadan indonesia Wong Solo jadi Rapijah. epic.

P1000122 P1000123

31

P1000132

36

37

38

39

40

P1000317

P1000325

P1000326

P1000337

kenapa, kenapa, aku tengok orang lain, keluar lah bertahun pon, tudung diorg maintain muncung cantik terbentuk. and what happened to mine?!!!!! mesti bulat terus menunjukkan tahap keluasan dahi. sejam pertama je cantik. lepas tu sememeh. masuk jam kedua je, aku dah tak comfortable dengan diri sendiri. kejap kejap betulkan tudung. kejap kejap sentuh tudung. yang bagusnya sekarang, i dont have mirror attached to my compact powder. ce bayangkan kalau ada cermin, pahtu nampak tudung buruk, mesti terus moody sebab betulkan sepuluh kali still buruk. confirm. sekarang betulkan tahap selesa, tahap nampak muncung tudung bila pandang ke atas. tu je. lepas tu bila amek gambar, tadaaaaaaa, bulat jugak tudung. zzz.

ade petua cemana na maintain cantik macam korang? macam fatinsuhana contohnya. terletak je tudung dia. kita jeles. :(

3 comments:

Anonymous said...

tudung awak cntik jela. tade nampak bulat pun. hehe.

wawa abdullah said...

ikut pada jenis kain kot dear..but Wawa tgk..ok je tudung awak.. :)

Farisha said...

jgn nak mengada. tudung kau maintain je. kau kn lawa, tudung bulat ke renyuk ke apa ada hal..maintain lawa punyaaa :D hihi