June 30, 2015

Aku Rasa Aku Bakal Jadi Anak Durhaka

Aku ingat bila nak kawen nanti, mende paling masalah part aku nak mengadap bakal in laws. 

Sebab aku tak pernah pandai nak masak bagi orang gemuk. sebab aku ta pernah pandai nak borak dengan orang tua amek hati puji puji cantik macam farisha and cidot buat. Ever! 

Ghupeghupenya, masalah terbesar sekarang apak sendiri. Aku ada rasa macam drama melayu dah ni. Tiap kali bukak topik kawen je, mata dah bergenang. Hati berdebor debor. Either kau nak lawan atau diam. Either way pon I will not satisfied and feel win. 


1 comment:

sa'adah by atiehilmi said...

sebelum kawen, akak x pandai buat ape pun.. sume mak buatkan.. hee~ tapi lepas kawen.. tetiba pandai sndrik.. masak pun sama..